Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 adidas nmd hu x pharrell 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Mon Aug 03, 2020 8:56 pm
Posts: 3
Reply with quote
Post adidas nmd hu x pharrell
Image
adidas sko børn sort BBC x Pharrell x adidas NMD Hu “Blå Plaid” er en specialudgave af Pharrell Williams populære sneaker, der blev lavet i samarbejde med Billionaire Boys Club. Den unikke farve har en blå og sort plaid på tværs af tekstiloverdelen, hvilket bringer et arkivmønster tilbage fra BBC-arkiverne. Fed "HJERTE" og "MIND" tekst, der er set på tidligere udgaver af silhuetten af ​​BBC, er broderet i hvidt på henholdsvis højre og venstre sko.

adidas sko dame rød Pharrell x adidas NMD Hu Tr frigivet som en del af "Solar Pack" i 2018. Ved siden af ​​to andre colorways har "Solar Pack" dristige afrikanske kunstinspirerede farvelægninger med flerfarvede vævede overdel og, som alle Pharrells NMD'er, en fed besked på tværs af foden. En stor hvid blok indrammer ordene "MOTH3R" og "L4ND" - stiliserede stavemåder for "Mor" og "Land" - som er broderet på toppen. Denne Hu NMD har en robust ydersål og har en lyserosa og lynghård sort og hvid stribet overdel.

adidas sko mænd hvid Pharrell Williams og adidas vender endnu en gang tilbage til den næste skifer i de begrænsede Human Race NMD'er med et opdateret design og tekniske forbedringer til originalen. PW Human Race NMD TR er udstyret med en Primeknit-overdel i fuld længde med broderet bogstaver fra tåen til tungen. NMD EVA-stikket i ét stykke stabiliserer foden, mens det giver et mesh-lignende bur til kniplingens lukning. Hælplasteret er lavet af glat læder og har Trefoil-logoet. Understøtter foden er den fulde længde boost mellemsåleenhed med en ny slidbane ydersål.

adidas nmd hu x pharrell Pharrell x adidas NMD Hu "Inspiration Pack" Powder Blue er en af ​​fire colorways af den populære sneaker af Pharrell Williams, der blev frigivet i november 2018. En anden farverig stil fra Pharrell og adidas, "Powder Blå" -udgaven af ​​NMD Hu sports a blå mesh øvre med et lyserødt TPU blonder bur og mellemsål støtfangere. Den slidbane ydersål vises i orange. Et flerfarvet polka-dot-mønster findes på kraven, mens reflekterende sølvhælflig og sorte reflekterende-stribede snørre tilføjer endnu mere flash for at afslutte Pharrell x adidas NMD Hu "Inspiration Pack" -pulverblåt.

https://www.footrunx.com/


Mon Aug 03, 2020 9:11 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group