Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Adidas 2017 
Author Message
Bobcat Wannabe

Joined: Thu Jul 04, 2019 9:34 pm
Posts: 3
Reply with quote
Post Adidas 2017
Colin is van mening dat de Chinese sportindustrie en sportcultuur zich Adidas 2017 in deze paar jaar in snel tempo ontwikkelden. In 2010 ontwikkelde de Chinese sportindustrie zich in een groeipercentage van ongeveer 20%. In 2010 bracht de sportindustrie meer dan 30 miljard dollar, waarvan 80% tot de verkoop van sportproducten behoorde. Het is duidelijk dat Chinezen meer inkomen krijgen en beginnen te zoeken naar nieuwe en interessante vrijetijdsactiviteiten. Steeds meer mensen kiezen voor sport en fitness als de belangrijkste onderdelen van hun leven. Om de winst te vergroten, maakt Adidas Company een vijfjarenplan op de Chinese markt.

Daarentegen zal het gemiddelde maandloon in de fabriek van Suzhou niet minder dan 3000 Yuan bedragen, wat 3,6 keer hoger is dan de werknemers in Birma. Adidas was trouwens niet de enige die zich bewust was van de stijging van China op arbeidskosten en zijn comprimeer op het verdienen van ruimten. Al in maart 2009 sloot 's werelds grootste sportmerk Nike de enige eigenaar van productiefaciliteiten Adidas Ace voor schoenen in de Taicang-fabriek. Zij heeft haar productiebedrijf voor schoenen dat door de Winterthur Group werd beheerd, overgebracht naar de fabrieken van Winterthur in andere delen van Azië. Deze grote multinationals behouden zich echter allemaal voor vaardigheden en zullen zich niet volledig terugtrekken zonder voorbehoud.

Als jongste lid in de Adidas-familie heeft Adidas Adidas Ace Black NEO Label het klassieke concept van het merk geërfd en tegelijkertijd heeft de felle kleur een nieuwe vitaliteit aan deze serie gegeven, die uw leven vol van kleurrijke verbeeldingen maakt. Adidas NEO Label staat voor de jongste en meest dynamische levenshouding. Adidas NEO Label in dit seizoen bleef dicht bij het getij, omdat het creatief werd ontworpen. De laarzen waren bedekt met felle kleuren, eenvoudig en gemakkelijk te colloceren. Verschillende kleuren leverden de mogelijkheid van meerkeuze en behaaglijke harige voeringen plus drie strook sierkant-up convergent design zijn mooi, gezellig en intiem.

Adidas NEO Label kan aan al uw winterwervende behoeften voldoen, of u nu buiten wandelt of languit Adidas Ace Purecontrol in de stad zit, u zou uw eigen stijl kunnen kiezen. Het sportmerk van Adidas heeft zowel modieuze ontwerpen als sportieve functionaliteit, die jonge mensen superieure trendy items en bijpassende series bieden met een redelijkere prijs. Adidas moedigt jonge mensen aan om uit de gesloten omgeving te gaan, zelfs in de koude winter, dwalend tussen stad en natuur. Frisse trips hebben niets te maken met verschillende seizoenen, waar je ook naartoe gaat, je zult altijd worden vergezeld van groen en warmte. Bij de jongste productlijn in de Adidas-groep heeft Adidas NEO Label de jongedagen van jong tot oud constant vastgelegd de markt.

Het vernieuwde Adidas NEO Label heeft de sportelementen en het trendy design samengevoegd, wat een hele reeks producten biedt voor de jongere, modegevoelige groepen. Het is de beste woordvoerder van tegenwoordig om jonge mensen over te brengen, kracht te onthullen en met enthousiasme een beter leven te zoeken. Laten we onze passie verhogen en samenkomen onder het turquoise logo, dat staat voor krachtige kracht en eindeloze vreugde, om een opvallend lid van de nieuwe Adidas-show te zijn. Ga door naar geluk en applaus voor de jonge leeftijd. Adidas werd in 1948 opgericht door Adolf Adi Dassler, de grondlegger van het merk.

Het leven is beweging. De Adidas Bian-tennisschoen is uw eerste keuze, en de winnende Three Parallel Bars, Adidas Ace 17.1 het beste materiaal, het unieke ontwerp en het comfortabele draaggevoel zullen uw sport kracht bijzetten. Vertel ons wat u van dit product vindt, deel uw mening met andere mensen. Zorg ervoor dat uw recensie op dit item is gericht. Alle beoordelingen worden gemodereerd en worden binnen twee werkdagen beoordeeld. Ongepaste beoordelingen worden niet gepost. Halverwege de jaren zestig kwam een opvallend tennisfenomeen onder de aandacht van Adidas, en de schoenen werden hernoemd in 1971 na Stan Smith, een tennislegende in wording. Stan Smith won zeven overwinningen Davis Cup, Image 39 singles titels en 61 dubbele kronen in zijn carrière.


Thu Jul 04, 2019 9:57 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
All Rights Reserved, BobcatFans LLC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group